EXCELLENTSECRETARY:
Werving & Selectie | Detachering | Search
PMO | Interim oplossingen

ExcellentSecretary:
Werving & Selectie
Detachering
Interim oplossingen
Search
PMO

Actie

10-jarig bestaan ExcellentSecretary

ExcellentSecretary bestaat 10 jaar en dat vieren we! Wij nodigen u graag uit voor een gratis kennislunch. Gewoon om bij te praten en kennis te delen. Lunchen doen we tenslotte toch, dus waarom niet samen? En dat is niet alles…Wij bieden u ook graag een gratis persoonlijkheidstest aan of een workshop of training van een coach waarmee we nauw samenwerken. Viert u met ons mee?

es_voucher

Actievoorwaarden

Kennislunch

Wij bieden u een gratis lunch aan met een van onze consultants. Datum, tijd en plaats stemmen we graag in overleg met u af.

Persoonlijkheidstest

Als we van u de (exclusieve) opdracht krijgen om een kandidaat te zoeken voor een vacature, bieden wij u een gratis persoonlijkheidstest (BIG 5) aan voor u of een van uw medewerkers.

 

Bij plaatsing van een kandidaat door ons, kunt u kiezen uit 2 opties, een gratis coachingstraject of een workshop:

Coachingstraject

Bij plaatsing van een kandidaat biedt ExcellentSecretary u een gratis coachingstraject aan van 3 sessies van elk een uur door een professionele coach. De sessies zullen u of uw medewerker een krachtige impuls geven zijn/haar uitdagingen voortvarend op te pakken. De precieze invulling van het traject vindt plaats in nadere onderlinge afstemming tussen kandidaat en direct leidinggevende teneinde een optimale integratie met de interne begeleiding te waarborgen.

Workshop

Bij plaatsing van een kandidaat biedt ExcellentSecretary u een gratis workshop naar keuze van 2,5 uur aan. Deze zal worden verzorgd door onze vaste partner waar we al enige jaren nauw mee samenwerken, Guido Geenen Coaching en Training. Thema’s voor de workshop waar u aan kunt denken zijn o.a.: personal branding, samenwerken, timemanagement, effectief communiceren, feedback geven, omgaan met lastig gedrag, effectief presenteren, etc. Uiteraard zijn andere thema’s ook mogelijk. Om de workshop zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de specifieke situatie van uw bedrijf, zal deze in nadere afstemming met u tailormade worden gemaakt. Maximaal aantal deelnemers is 15 personen.

Guido Geenen Coaching en Training werkt al enige jaren nauw samen met ExcellentMatch en is expert op de gebieden van management-, team-, loopbaan- en personal coaching.

Kijk voor meer informatie op zijn website: http://www.guidogeenen.nl/