EXCELLENTSECRETARY:
Werving & Selectie | Detachering | Search
PMO | Interim oplossingen

ExcellentSecretary:
Werving & Selectie
Detachering
Interim oplossingen
Search
PMO

Onze Referenties

Een greep uit de ervaringen van opdrachtgevers, kandidaten en anderen.

Zeer betrokken bij de procedure

Werner en Linda van ExcellentSecretary heb ik als zeer betrokken ervaren bij de procedure. Bij vragen of advies mocht ik bijvoorbeeld ook in de avonden en weekenden bellen. Er wordt echt gezocht naar de perfecte match tussen bedrijf en assistente. Morgen begin ik aan mijn tweede week bij ASV waar ik het al heel erg naar m’n zin heb! Tevens werd de taart en het presentje op mijn tweede werkdag ook zeer gewaardeerd!

Margriet Driessen Personal Assistant 

Icon

Heldere beschrijving van de functie

Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik al snel op mijn gemak gesteld. Ik vond het prettig dat er een heldere beschrijving van de functie en de afdeling werd gegeven en oprecht belangstelling werd getoond in mij. Hierdoor vond er een open en eerlijk gesprek plaats. Nu ben ik inmiddels aan de slag, leuke collega’s, uitdagende baan en ik heb het naar mijn zin. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de persoonlijke betrokkenheid van Werner en zijn team als heel positief heb ervaren en nog steeds ervaar.

Anky van Hest Griffie Provincie Noord-Brabant 

Icon

Oprechte interesse in de kandidaat

ExcellentSecretary weet wat ons vak inhoudt en is oprecht geïnteresseerd in de kandidaat. Een goed interview met respect voor de kandidaat.

Rian van Bommel Executive Assistant, De Lage Landen 

Excellent in alle opzichten

Excellent in alle opzichten. De persoonlijke insteek, het leren kennen van de kandidaat en de uitgebreide en eerlijke informatie over de vacature en de mensen binnen de organisatie. ExcellentSecretary probeert een echte match te vinden tussen de kandidaat en het bedrijf.

Gerdien Gossink Officemanager bij Epcos 

Uitgebreide ervaring

Ik ken Werner, managing director van ExcellentSecretary, als authentiek en betrokken. Komt zijn afspraken na, is pro actief en zal altijd al het mogelijke doen om zijn netwerk in te zetten waar hij kan. Plezierig om mee samen te werken, professioneel en vanuit zijn uitgebreide ervaring op de werkvloer in staat om zich in te leven in de exacte vraag die je als opdrachtgever hebt.

Noortje Artz Noortje Artz Photography 

Icon

Professionele, doortastende aanpak

Naast de zeer professionele, doortastende aanpak, weet ExcellentSecretary dit ook nog op een zeer persoonlijke, prettige manier te volbrengen. Een absolute aanrader dus als je op zoek bent naar toppers in tijdelijk of vast dienstverband.

Mischa van Lieshout WEBBER interactief 

Icon

Opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers: