Einde stageperiode 2018 van Eveline Hazenberg

04 juni 18

Het is alweer het einde van stageperiode dus tijd om even te vertellen hoe mijn eindstage is verlopen. Bij ExcellentSecretary was het erg gezellig en heb ik veel geleerd over de wereld van Werving & Selectie en Detachering.

Even voorstellen

Ik ben Eveline Hazenberg, 20 jaar oud en volg de opleiding Directiesecretaresse / Managementassistent niveau 4 op het Summa College in Eindhoven. Aangezien ik in mijn derde leerjaar zit, heb ik mijn eindstage bij ExcellentSecretary afgerond.

Mijn werkzaamheden

Tijdens mijn stageperiode ben ik vooral bezig geweest met het verwerken van sollicitaties, vacatures publiceren en zoeken, administratieve en secretariële taken uitvoeren, social media en PR-zaken uitvoeren en andere dingen die betrekking hebben op mijn opleiding. Tijdens mijn stageperiode ben ik ook bezig geweest met de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Mijn leerdoelen

Voordat ik ben begonnen met mijn stageperiode op 5 februari heb ik eerst leerdoelen gesteld. Deze leerdoelen waren:

  • Op een juiste manier telefoneren;
  • Accuraat te werk gaan;
  • Beter prioriteiten stellen;
  • Gemakkelijk kunnen switchen van taken.

Aan bovengenoemde leerdoelen heb ik gedurende 17 weken met veel plezier gewerkt. Deze beheers ik nu heel goed.

De stageplek

Het was even wennen om bij ExcellentSecretary stage te lopen. Ik heb namelijk in mijn eerste en tweede leerjaar stage gelopen bij een groot internationaal aannemersbedrijf. ExcellentSecretary is een kleiner bedrijf waar ik niet veel collega’s om me heen heb. Dit was wel even wennen in het begin van mijn stageperiode. Ik heb een leuke stageperiode gehad waarin ik nu de Werving & Selectiewereld heb gezien.

Hierbij wil ik Werner, Mijke en Karin bedanken voor hun tijd, gezelligheid en openheid die ze me hebben geboden tijdens mijn stageperiode.