EXCELLENTSECRETARY:
Werving & Selectie | Detachering | Search
PMO | Interim oplossingen

ExcellentSecretary:
Werving & Selectie
Detachering
Interim oplossingen
Search
PMO

Uw wensen en behoeften in kaart

ES-werkwijze-kandidatenOm de excellente match tot stand te kunnen brengen, is het van belang u te leren kennen. Tijdens het intakegesprek proberen we jouw wensen, behoeften en competenties helder te krijgen. Op basis van dit gesprek stellen wij een persoonsprofiel op.

Diverse arbeidsverbanden mogelijk

U kunt reageren op een vacature, een open sollicitatie sturen of wij kunnen u benaderen. ExcellentSecretary bemiddelt in diverse arbeidsverbanden, passend bij uw behoefte en die van de opdrachtgever.

Vaste baan Als u de voorkeur heeft voor een vaste baan, dan gaat u na de sollicitatieprocedure een rechtstreekse arbeidsverhouding aan met de opdrachtgever. Onze begeleiding houdt dan nog niet op. Tegen het einde van de proeftijd zal er een gesprek met u en de opdrachtgever plaatsvinden om het verloop te evalueren. En na een periode van 2 tot 3 maanden zal er opnieuw een evaluatiegesprek gevoerd worden. Uiteraard kunt u tussentijds ook contact met ons opnemen als u ergens tegenaan loopt, of omdat u bijvoorbeeld graag advies wilt omtrent bijscholing, coaching of training.

Detacheren De ene persoon kiest voor een vaste baan, de ander kiest voor diversiteit in werk en vindt het prettig een aantal jaren voor verschillende organisaties te werken. Deze manier van werken geeft u de mogelijkheid om u op diverse gebieden te ontwikkelen en het levert een schat aan ervaring op. Als u door ons gedetacheerd wordt, gaat u op tijdelijke basis werken bij een opdrachtgever. U behoudt een grote mate van flexibiliteit met de zekerheid van een arbeidscontract, een arbeidsvoorwaardenpakket en een vast inkomen.

Projecten Regelmatig heeft een opdrachtgever behoefte aan extra ondersteuning voor de duur van een project. Er is meestal geen tijd voor uitgebreide inwerktrajecten.  U stapt zo het project in en ondersteunt de projectleider/manager in zijn/haar werkzaamheden. De arbeidsovereenkomst is in dit geval opgesteld voor de duur van het project.

Freelance U werkt als zelfstandige en vindt het prettig om eigen baas te zijn. U merkt alleen dat het niet altijd eenvoudig is om voldoende projecten binnen te halen. ExcellentSecretary kan u daarin als intermediair ondersteunen. U kunt dan gebruik maken van ons netwerk. Het komt regelmatig voor dat één van onze opdrachtgevers met spoed ondersteuning zoekt voor de duur van een project of vervanging zoekt in verband met verloop, ziekte etc..

 

 

 

 

 

Het Curriculum Vitae


Neem de tijd voor het schrijven van uw curriculum vitae. Het is uw visitekaartje en het eerste wat gelezen wordt. Hieruit blijkt of u de juiste man of vrouw bent voor de baan.

Lees meer

Sollicitatieprocedure


ExcellentSecretary hanteert een zorgvuldige procedure zodat er een excellente match tot stand gebracht kan worden. Ziet u een interessante vacature, mail dan uw curriculum vitae en motivatie naar Excellentsecretary, onder vermelding van de vacaturenaam.

Lees meer