Nieuwsberichten

Een goede secretaresse maakt het verschil

14 mei 19

Waarin onderscheidt een goede secretaresse zich? Een goede secretaresse is in ieder geval iemand die zich blijft ontwikkelen en haar vak serieus neemt. Zij zorgt ervoor dat haar leidinggevende zich kan focussen op zijn of haar werkzaamheden. Een stevige persoonlijkheid, pro-actief, sparringpartner en regelaar pur sang!

Lees meer

50 is het nieuwe 30, ook op de arbeidsmarkt?

11 februari 19

Ondanks de krappe arbeidsmarkt is er één doelgroep die nog steeds moeilijk aan het werk komt: de 50-plusser. Ze zijn te duur, gaan niet mee met hun tijd, hebben een hoger risico op ziekteverzuim…Zo maar enkele statements die werkgevers maken als je met ze in gesprek gaat over de ideale kandidaat voor een bepaalde functie….

Lees meer

Einde stageperiode 2018 van Eveline Hazenberg

04 juni 18

Het is alweer het einde van stageperiode dus tijd om even te vertellen hoe mijn eindstage is verlopen. Bij ExcellentSecretary was het erg gezellig en heb ik veel geleerd over de wereld van Werving & Selectie en Detachering.

Lees meer

ExcellentSecretary heeft een nieuw privacystatement

28 mei 18

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe wet voor online privacyrechten in werking, de wet Algemene Verordening Gegegevensbescherming (AVG). Deze zorgt ervoor dat u meer online privacy rechten krijgt. De regels voor het gebruik van persoonsgegevens door bedrijven worden dan ook veel strenger.

Lees meer