EXCELLENTSECRETARY:
Werving & Selectie | Detachering | Search
PMO | Interim oplossingen

ExcellentSecretary:
Werving & Selectie
Detachering
Interim oplossingen
Search
PMO

Excellente match

ES-werkwijze-opdrachtgevers
Door onze persoonlijke aanpak en passie voor het vak, gaan wij niet voor de quick wins maar voor de lange termijn relatie. Het kost tijd, samenwerking en heldere communicatie om de juiste kandidaat te verbinden met uw organisatie.

Maatwerk

Secretaresses en managementondersteuners zijn een belangrijke spil in uw organisatie en vaak vertrouwenspersoon. De chemie tussen een kandidaat, u en uw organisatie is daarom ook van belang voor een goede match. Wij bieden dan ook altijd maatwerk en kijken verder dan een CV. Tenslotte is de persoon zelf dé bepalende factor of er een klik is of niet. Omdat onze zusteronderneming ExcellentMatch zich al bijna 20 jaar bezighoudt met de Executive Search naar management- en directiefuncties, weten wij als geen ander wat de specifieke behoeften en wensen zijn van directie en management op het gebied van officemanagement. Wij beschikken over een eigen hoogwaardig kwalitatief bestand van de secretariële doelgroep in Nederland. Daarnaast maken wij gebruik van onze eigen netwerken, advertenties (on- en offline) en social media om voor u de perfecte kandidaat te vinden.

Kwaliteitsgarantie

Onze opdracht houdt niet op bij het bijeen brengen van partijen. Ook na aanstelling van de kandidaat houden we contact, zowel met de kandidaat als met u. Hierdoor kunnen wij een harmonieuze overgang en integratie van de nieuwe medewerker in zijn/haar nieuwe rol verzekeren. In de proeftijd evalueren we samen het verloop. En na een periode van 2 tot 3 maanden vindt er opnieuw een evaluatie plaats. Om de kans op succes te verhogen, beschikken wij over testinstrumenten (persoonlijkheidstest en competentietest) die desgewenst kunnen worden ingezet tijdens de selectieprocedure. Daarnaast bieden wij, indien gewenst, een persoonlijk coachingstraject aan voor de kandidaat zodat de kans op een langdurige werkrelatie en de ontwikkeling van de kandidaat wordt geborgd. Uiteraard staan wij volledig achter onze kandidaten en bieden in dat kader dan ook een garantieregeling aan die passend is bij de opdracht.

 

Werving & Selectie


ExcellentSecretary streeft altijd naar het optimale resultaat. En dat vraagt om maatwerk, expertise, persoonlijke betrokkenheid, heldere communicatie, daadkracht en samenwerking.

Lees meer

Detachering


Voor de duur van een project, vastgestelde periode of bepaalde werkomvang werven en selecteren wij uw medewerker(s). Ook kan detachering een oplossing voor u zijn als uitgestelde werving & selectie.

Lees meer

Interim oplossingen


Tijdelijk specialistische ondersteuning vanwege een zwangerschapsverlof of ziekte bijvoorbeeld, is mogelijk met onze interim oplossingen. Wij zoeken voor u naar de meest efficiënte en optimale oplossing, zodat u snel over relevante expertise kunt beschikken.

Lees meer

Search


Search is een methode om buiten de eigen organisatie talent aan te trekken. Dit houdt in dat we voor onze opdrachtgevers kandidaten actief benaderen. We houden voortdurend de high-potentials in het oog op basis van ons uitgebreide netwerk en persoonlijk contact.

Lees meer

PMO


Voor extra ondersteuning tijdens een project, heeft ExcellentSecretary de oplossing. Wij beschikken over ervaren kandidaten die zo in een project kunnen stappen en pragmatisch en doelgericht te werk gaan.

Lees meer