EXCELLENTSECRETARY:
Werving & Selectie | Detachering | Search
PMO | Interim oplossingen

ExcellentSecretary:
Werving & Selectie
Detachering
Interim oplossingen
Search
PMO

Werving & Selectie

Na een uitgebreide intake van de zoekopdracht komen we tot het gewenste wervingsprofiel en een plan van aanpak. Daarna gaan wij voor u op zoek naar kandidaten die in dit profiel passen. Hierbij maken wij gebruik van onze eigen databases en netwerken, advertenties (on- en offline), social media en online vacaturebanken.

Uitgebreide selectie

Tijdens de selectie kunnen wij beschikken over testinstrumenten (persoonlijkheidstest en competentietest) die desgewenst kunnen worden ingezet. Geselecteerde kandidaten worden bij u voorgesteld middels een curriculum vitae en persoonsprofiel. In samenspraak met u wordt bepaald welke kandidaten voor een eerste gesprek worden uitgenodigd.

Optimale afstemming

De gehele procedure wordt door ons bewaakt en begeleid en na afronding met u geëvalueerd. De match wordt pas excellent als zowel de organisatie als de kandidaat zich van hun ware zijde durven te laten zien tijdens de procedure. De vaardigheden en persoonlijkheid van de kandidaat moeten immers in balans zijn met de eisen en cultuur binnen uw organisatie. Pas als deze optimaal op elkaar zijn afgestemd, ontstaat een duurzame relatie tussen u en de kandidaat.

Uiteraard zijn aan deze vorm van dienstverlening ook garanties verbonden. Deze zullen worden toegelicht bij het intakegesprek van de zoekopdracht.

 

 

Dat is interessant

DAAR WIL IK WEL MEER OVER WETEN