EXCELLENTSECRETARY:
Werving & Selectie | Detachering | Search
PMO | Interim oplossingen

ExcellentSecretary:
Werving & Selectie
Detachering
Interim oplossingen
Search
PMO

Onze Referenties

Een greep uit de ervaringen van opdrachtgevers, kandidaten en anderen.

Fijne en betrokken partij

De betrokkenheid en goede begeleiding van ExcellentSecretary heb ik als zeer prettig ervaren! Na een eerste gesprek was het gevoel goed aan beide zijden en ben ik als kandidaat voorgesteld. Tijdens de hele procedure heeft Werner mij persoonlijk begeleid en werk ik inmiddels met veel plezier bij BMO. ExcellentSecretary is een fijne en betrokken partij waar de mens nog centraal staat.

Ingrid Hoogervorst Executive Assistant BMO Global Asset Management 

Snel schakelen

Ik heb Mijke van ExcellentSecretary ervaren als een vriendelijke en open persoonlijkheid. Ik kon makkelijk met haar praten en sparren over de opdracht. Bovendien was ze ook altijd bereikbaar, maakt niet uit hoe laat ik haar belde. ExcellentSecretary kan snel schakelen op het moment dat het nodig is en het team heeft er alles aan gedaan om met me mee te denken en er ook naar te handelen!

Emilie Schuling-Dopper Senior Project Assistant Euro-Sportring 

Geschikte kandidaten

De bemiddeling door ExcellentSecretary was nodig door een onverwachte gebeurtenis, waardoor een tijdelijke vacature ontstond. ExcellentSecretary heeft direct tijd vrijgemaakt om een persoonlijke ontmoeting te plannen en onze organisatie te leren kennen. Zo konden ze uit eerste hand vernemen wat de vacature inhield en wat verlangd werd van de kandidaat. Door het uitgebreide netwerk van ExcellentSecretary hadden ze meteen een aantal geschikte kandidaten waaruit wij een goede keuze hebben kunnen maken. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening, de begeleiding en de kandidaat. In voorkomende gevallen zullen wij opnieuw gebruik maken van de diensten van ExcellentSecretary.

Liesbeth Bogers Bestuurssecretaris Stichting St. Jozefoord 

Correcte opvolging

ExcellentSecretary: de naam zegt het al, excellent! Excellent in communicatie, duidelijke afspraken en correcte opvolging. Zeer betrokken tijdens de gehele sollicitatieprocedure en ook de taart op de eerste werkdag was uitermate ‘excellent’ 🙂 Ik kan het team van ExcellentSecretary iedereen aanraden!

Fleur Warmoeskerken Directiesecretaresse Automotive sector 

Zij gaan ook uit van de wensen van de kandidaat

Vanwege verhuizing was ik op zoek naar een nieuwe parttime baan. Al snel kwam ik bij ExcellentSecretary terecht. De vacature was heel duidelijk omschreven en door eerst telefonisch contact te hebben, werd het voor mij direct duidelijk dat de functie bij mij paste. Het persoonlijke gesprek wat daarop volgde was heel inzichtelijk en helder: ik kreeg een goed beeld over de functie, de bedrijfscultuur en  de arbeidsvoorwaarden. Bij ExcellentSecretary gaan ze ook uit van de wensen van de kandidaat en niet alleen van de opdrachtgever. Dat  heeft in mijn geval voor de ‘excellente’ match gezorgd!

Antje Burgman Office Assistant Farmaceutische sector 

Afspraak is afspraak

Tijdens mijn loopbaan als secretaresse heb ik vaak contact gehad met werving- en selectiebureaus en weet ik dat er grote verschillen in aanpak en communicatie bestaan. Belangrijk voor het vinden van de juiste match is echte interesse in de kandidaat, in zijn of haar drijfveren, kennis, ervaring en interesses. De professionele en persoonlijke aanpak van ExcellentSecretary kan ik erg waarderen. Deze aanpak geeft mij het vertrouwen dat de kans op een passende match voor het grijpen ligt en dat is ook gebleken. In mijn zoektocht naar een (interim) functie ben ik uitstekend begeleid door ExcellentSecretary. Communicatielijnen zijn kort, informatie over o.a. functie, organisatie, arbeidsvoorwaarden is duidelijk en transparant, afspraken zijn afspraken en contacten zijn prettig en klantvriendelijk, kortom alle ingrediënten voor prettig zakendoen zijn aanwezig!

Hélène Koenraad (interim) Directiesecretaresse zorgcentrum 

Heldere beschrijving van de functie

Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik al snel op mijn gemak gesteld. Ik vond het prettig dat er een heldere beschrijving van de functie en de afdeling werd gegeven en oprecht belangstelling werd getoond in mij. Hierdoor vond er een open en eerlijk gesprek plaats. Nu ben ik inmiddels aan de slag, leuke collega’s, uitdagende baan en ik heb het naar mijn zin. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de persoonlijke betrokkenheid van Werner en zijn team als heel positief heb ervaren en nog steeds ervaar.

Anky van Hest Griffie Provincie Noord-Brabant 

Icon

Uitgebreide ervaring

Ik ken Werner, managing director van ExcellentSecretary, als authentiek en betrokken. Komt zijn afspraken na, is pro actief en zal altijd al het mogelijke doen om zijn netwerk in te zetten waar hij kan. Plezierig om mee samen te werken, professioneel en vanuit zijn uitgebreide ervaring op de werkvloer in staat om zich in te leven in de exacte vraag die je als opdrachtgever hebt.

Noortje Artz Noortje Artz Photography 

Icon

Professionele, doortastende aanpak

Naast de zeer professionele, doortastende aanpak, weet ExcellentSecretary dit ook nog op een zeer persoonlijke, prettige manier te volbrengen. Een absolute aanrader dus als je op zoek bent naar toppers in tijdelijk of vast dienstverband.

Mischa van Lieshout WEBBER interactief 

Icon

Opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers:

3
4
4
3
4
3